Heal Yourself

Genezen doe je zelf
Neem je gezondheid in eigen hand

Honderduizenden mensen hebben zichzelf genezen op een natuurlijke manier door hun visie en leefstijl op een adequate manier te veranderen.

Steeds meer mensen worden zich ervan bewust dat de huidige manier van denken en handelen weinig succesvol is.

Een grote verandering in onze kijk op en denken over gezondheid is gaande.

Deze positieve ontwikkeling is onomkeerbaar,we kunnen deze versnellen door ons goed te informeren, onderzoek te doen, vragen te stellen, open en kritisch te zijn en vertrouwen op ons eigen gezond verstand.

De zelfgenezende werking van ons lichaam is geniaal. Weinig mensen zijn zich bewust van de kracht en de intelligentie van hun lichaam op celniveau. Ons lichaam is doorlopend bezig ons te genezen mits het niet wordt tegengewerkt. Er is niet zoiets als een geneesmiddel voor onze ziektes. We hoeven er alleen maar voor te zorgen dat ons lichaam kan doen waarvoor het bedoeld is. Door onze leef- en eetgewoontes wordt dit mooie systeem enorm overbelast.

De Nieuwe Geneeskunde, de Biologische Natuurwetten, zijn bedoeld voor diegenen die hun gezondheid in eigen hand willen nemen en niet geloven dat je jezelf moet verminken, vergiftigen of verbranden om gezond te worden. Niet eerder in de geschiedenis zijn mensen zo massaal en ernstig ziek geweest.

Staand op de puinhopen van onze oude reguliere geneeskunde, kunnen we ervaren dat genezen in bijna alle gevallen wel degelijk mogelijk is, door tijdig bezit van de juiste kennis en door met ons lichaam mee te werken ipv tegen.